Femeile care construiesc unele dintre cele mai fascinante mașini

Femeile care construiesc unele dintre cele mai fascinante mașini

842
0
SHARE
Tina Muller

Dintre cele mai cunoscute doamne ale industriei, cel mai bun exemplu este Mary Barra, CEO al General Motors.

3023221-poster-p-1-gm-mary-barra

Un alt nume sonor, este Tina Muller, Directorul de marketing al lui Adam Opel. Alături de ele, un mic, dar în creștere, grup de nume feminine doresc să-și pună amprenta în industria auto.

Tina Muller

Statisticile arată că deși femeile nu sunt creditate cu un rol foarte important în această industrie, doar în Statele Unite, 27% din posturile de lucru și peste 18% din cele de mid-management sunt ocupate de femei. Iar lucurile încep să se schimbe.

Printre cele mai importante nume feminine sunt Michelle Christensen, prima femeie care a condus o echipa  de design a unui supercar. Christensen este responsabilă de renașterea legendarei Acura NSX, supercarul favorit al lui Jerry Seinfeld, ieșit din producție în 2005.

Michelle Christensen

Bridget Hamblin  de la Honda care a condus echipa responsabilă de dinamică și performanță pentru modelul Civic 2016, model care a obținut titlul North American Car of the Year 2016.

img_51071

Liz Wetzel, care s-a alăturat companiei GM în umrmă cu 30 de ani și care este în prezent director global al Buick Interior Design, iar Anna Gallagher, senior launch manager pentru Jaguar Sports a ajuns în această poziție după ce a mai ocupat funcții similare pentru sedanurile XJ și XJR. Convingerea ei este că poate da o perspectivă diferită, poate găsi soluții și crea un echilibru care nu poate fi obținut  într-o echipă eminamente msculină.

buick-avenir

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY