Exclusiv! Video spion Land Rover Discovery

Exclusiv! Video spion Land Rover Discovery

834
0
SHARE
Spy-Shots of Cars - This image has been optimized for a calibrated screen with a Gamma of 2.2 and a colour temperature og 6500°K

În 2004, Land Rover Discovery sărbătorea 25 de ani de existență. Anul acesta, Discovery va fi înlocuit cu o nouă generație. Viitorul model se va inspira de la conceptul Discovery Vision. În fotografii se poate observa modelul final, aflat la teste în Germania. Dincolo de speculațiile conform cărora Discovery 5 va dispune de excelente caracteristici pentru off-road, acesta va fi un reper în segment și din punct de vedere al tehnologiilor, printre care sistemul ce prin intermediul tehnologiei laser poate “citi” terenul pe care se rulează și adaptează condițiilor suspensia și transmisia din mers. Tot cu ajutorul tehnologie laser, Discovery 5 va putea fi mai ușor de mânuit în spații înguste. Designul caroseriei este unul mai fluid, mai dinamic. Noul model va utiliza platforma monococă din aluminiu, folosită și de Range Rover și Range Rover Sport. Interiorul va oferi în continuare posibilitatea tradițională pentru transportul a 7 pasageri.

Sub capotă vom întâlni un sistem hibrid, care utilizează un motor termic de 2 litri și un motor electric montat în interiorul cutiei de viteze automate cu 8 trepte. Astfel, Discovery 5 va putea rula în zonele urbane numai electric, pe o distanță de maxim 20 km.

Land Rover și-a dorit pentru noul Discovery un interior futurist, cu un ecran central mult mai mare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY